KDE a jak hledat BULLA či MILENCE?
Pravidla fóra
nové téma zakládejte až po důkladném zvážení, ať si to tu nezaplevelíme
nové téma zakládejte až po důkladném zvážení, ať si to tu nezaplevelíme
-
- Administrátor fóra
KDE a jak hledat BULLA či MILENCE?
Podělte se o své zkušenosti s hledáním "třetího" do party. jistě to bude poučné a může to pomoci I ostatním členům. Hledá si vaše polovička sama, nebo jí s výběrem můžete pomoci? Nebo si už našla stálého? a kde hledat?
-
Re: KDE a jak hledat BULLA či MILENCE?
Tak u nás si hledá manželka milence sama na amatérech.Má tam k tomu i inzerát. Sešla se zatím se dvěma,ale ani jeden nebyl rozhodně to co hledala. Nyní by chtěla abych se zapojil nějak i já a někoho sehnal.Ale má samozřejmě i své požadavky a já nevím jak na to. Přeci jen se s ním sejde ona a rozumět si s ním bude muset taky ona,takže na výzvu abych jí našel někoho já,protože ona má při vybíraní smůlu nevím jak reagovat.Uvidíme jak se to vyvine...
Jsem typický subdominantní melancholik
- Inseminator
problem vetsinou je ze kazda strana ma jinou predstavu jak by to melo probihat ....
Introvertní BULL
Alfa a omega všeho - CREAMPIE ! ( se mnou vždy bezpečné a bez následkú)
Roleplay v realu
Roleplay v realu
-
Ano,v tom máš naprostou pravdu.Inseminator píše: ↑pon 18. bře 2024 20:53:19 problem vetsinou je ze kazda strana ma jinou predstavu jak by to melo probihat ....
Měla by být předem i nějaká písemná rozprava o tom co každá z těch stran očekává aby nebyli zaskočeni, ale rád si taky něco oba nechají na tu chvíli pro sebe,aby nevyprchalo celé to tajemno předem,ovšem písmenka jsou jedna věc a realita jiná. K nějakému ekscesu může dojít vždy a bohužel se to i stává.
Je to holt riskatní podnik.
Důležité je být asi od začátku k sobě co nejvíce otevření aby pak při osobní schůzce nevybaflo na někoho z nich nějaké nepříjemné překvapení...
- Inseminator
..asi tak ..a ja radsi na sebe prasknu spis to horsi co se mi honi v hlave a vim ze ze nikdo nebude nemile prekvapen ...
Introvertní BULL
Roleplay v realu
Roleplay v realu
-
Za mě to máš v hlavě poskládané tak jak to má být. Nenechávat žádná extrémní překvapení až na potom a pak se dá určitě dohodnout i na více věcech,než v reálu to na někoho rozbalit,nebo vybafnout jako překvapení. Takto eliminuješ 90 procent nepříjemných činitelů který by to mohli pak v reálu poslat do kytek.Inseminator píše: ↑pon 18. bře 2024 22:06:30 ..asi tak ..a ja radsi na sebe prasknu spis to horsi co se mi honi v hlave a vim ze ze nikdo nebude nemile prekvapen ...
Bohužel takových jako ty není moc a pak jsou to hlavně pro ženu šoky místo příjemně strávených společných chvil
- Inseminator
th (y)
Introvertní BULL
Roleplay v realu
Roleplay v realu