Aktuální sexovací schůzky
Pravidla fóra
Používejte prosím již existující témata, nové vytvářejte až po důkladném zvažení, ať si to tu nezaplevelíme
Používejte prosím již existující témata, nové vytvářejte až po důkladném zvažení, ať si to tu nezaplevelíme
-
Re: Aktuální sexovací schůzky
Tak právě odjela. To bude bezesná noc
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jsem typický subdominantní melancholik
-
dufam, ze privezie super zazitky a doma sa s nimi pochvali
-
Ano. Vždy mi o tom vypráví, je to jako ve filmu hranice lásky, někdy až moc podobné. Smějeme se tomu.. Dnes se prý pokusí poslat online fotku. Jinak ale video nakonec přiveze určitě. Zatím poslala jen toto..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
-
A když se potom vrátí,postará se i o tebe,smíš potom do ní,nebo si ho při vyprávění aspoň vyhonit.A nebojíš se že se zamiluje,když se jí to s ním tolik líbí???
-
Když přijde tak se jí ptám jaké to bylo atd. Vše mi řekne, tak to máme dohodnuté (je to takové naše pravidlo). Ale jde se rychle spát, protože přijde nad ránem tak ať se stihneme trochu vyspat. Vyprávíme si o tom více až druhý den. Žádný sex se hned po tom co přijde domů nekoná. Má ji totiž vždy rozbolavěnou. Dělají to opravdu několik hodin. On je neskutečně výkonný, takže je pak zničená a nic dalšího už by rozjet nechtěla. Ano, miluje ten sex s ním a to opravdu. Ale jeho ne, to tam není, jde jen o to jedno (o perfektní sex) Jinak on je navíc ženatý a má rodinu a taky si samozřejmě nechce narušit soukromý. Oba to berou jen jako setkání kvůli sexu. Nic víc.
-
Tak takhle by to asi mělo být.Musí to být síla usínat vedle ní,vědět že je takhle krásně uspokojená a chtít jí,ale muset si na to počkat.Gratuluju k takový partnerce.rossi01 píše: ↑ned 07. črc 2024 8:35:30Když přijde tak se jí ptám jaké to bylo atd. Vše mi řekne, tak to máme dohodnuté (je to takové naše pravidlo). Ale jde se rychle spát, protože přijde nad ránem tak ať se stihneme trochu vyspat. Vyprávíme si o tom více až druhý den. Žádný sex se hned po tom co přijde domů nekoná. Má ji totiž vždy rozbolavěnou. Dělají to opravdu několik hodin. On je neskutečně výkonný, takže je pak zničená a nic dalšího už by rozjet nechtěla. Ano, miluje ten sex s ním a to opravdu. Ale jeho ne, to tam není, jde jen o to jedno (o perfektní sex) Jinak on je navíc ženatý a má rodinu a taky si samozřejmě nechce narušit soukromý. Oba to berou jen jako setkání kvůli sexu. Nic víc.
-
Ano. Síla to opravdu je. Ale je opravdu moc hezké vidět ji jak po schůzce s ním září. Má dobrou náladu, je usměvavá atd. Stačí jen když jí napíše a nemusí mi o tom ani říkat. Hned to poznám, kření se jak malá školačka. Je úžasný kolik nového života jí to vlilo do žil. Je šťastnáHonza1 píše: ↑ned 07. črc 2024 15:45:38Tak takhle by to asi mělo být.Musí to být síla usínat vedle ní,vědět že je takhle krásně uspokojená a chtít jí,ale muset si na to počkat.Gratuluju k takový partnerce.rossi01 píše: ↑ned 07. črc 2024 8:35:30Když přijde tak se jí ptám jaké to bylo atd. Vše mi řekne, tak to máme dohodnuté (je to takové naše pravidlo). Ale jde se rychle spát, protože přijde nad ránem tak ať se stihneme trochu vyspat. Vyprávíme si o tom více až druhý den. Žádný sex se hned po tom co přijde domů nekoná. Má ji totiž vždy rozbolavěnou. Dělají to opravdu několik hodin. On je neskutečně výkonný, takže je pak zničená a nic dalšího už by rozjet nechtěla. Ano, miluje ten sex s ním a to opravdu. Ale jeho ne, to tam není, jde jen o to jedno (o perfektní sex) Jinak on je navíc ženatý a má rodinu a taky si samozřejmě nechce narušit soukromý. Oba to berou jen jako setkání kvůli sexu. Nic víc.
-
Tak vždy se scházeli jen v noci a jezdili spolu na hotel přes noc a já hlídal v noci malou.
Prý by se přes den nedokázala tolik uvolnit když ví, že má před sebou ten den ještě povinnosti atd. a navíc by to v autě pro ní prý nebylo ono.
Dnes mi řekla, že teď mu to přes noc moc nevychází a ona nehodlá čekat až bude mít on přes noc čas. Takže prý dnes přes den má cestu kolem, tak si jí prý půjčí do auta.
Už ji to přes den s ním a navíc v autě najednou vůbec nevadí.
Ten posun vpřed je tam denodenní.
Takže za chvíli si pro ni přijede....
Prý by se přes den nedokázala tolik uvolnit když ví, že má před sebou ten den ještě povinnosti atd. a navíc by to v autě pro ní prý nebylo ono.
Dnes mi řekla, že teď mu to přes noc moc nevychází a ona nehodlá čekat až bude mít on přes noc čas. Takže prý dnes přes den má cestu kolem, tak si jí prý půjčí do auta.
Už ji to přes den s ním a navíc v autě najednou vůbec nevadí.
Ten posun vpřed je tam denodenní.
Takže za chvíli si pro ni přijede....