JAK TO MÁTE DOMA ?
Pravidla fóra
nové téma zakládejte až po důkladném zvážení, ať si to tu nezaplevelíme
nové téma zakládejte až po důkladném zvážení, ať si to tu nezaplevelíme
-
- Administrátor fóra
JAK TO MÁTE DOMA ?
Zde si mužeme napsat jak to doma máme. Jste pár který již praktikuje Cuckolding, nebo Kandaulismus? Nebo o tom zatím jen sníte,nebo nevíte jak s tím obeznámit ženu ? Nebo zatím jen hledáte toho třetího? Nebo ženu jen rádi ukazujete?
Podělme se s ostatními o své zkušenosti
- lotos1
Re: JAK TO MÁTE DOMA ?
Netroufám nás zařadit o jaký vztah vlastně jde. My ze 70-80% máme vztahy jako pár, přeloženo pár s párem doma, pár s párem na vybraných akcích, jako je SW ať už je návštěva podniku placená, nebo soukromá SW, setkání na wellnesech, no a těch zbylých 20-30% jsou solo akce, ale po domluvě a seznámení kdy a kam, na jak dlouho s druhým partnerem. Můj názor je ten, že to dělat takto to jde jen v tom případě, kdy to tak chtějí oba dva. A právě ta shoda je ten úspěch.Admin píše: ↑sob 09. bře 2024 14:22:24 Zde si mužeme napsat jak to doma máme. Jste pár který již praktikuje Cuckolding, nebo Kandaulismus? Nebo o tom zatím jen sníte,nebo nevíte jak s tím obeznámit ženu ? Nebo zatím jen hledáte toho třetího? Nebo ženu jen rádi ukazujete?
-
ahoj,
nás těžko také přímo zaškatulkovat. Je to už hodně let co mě začalo bavit ukazovat svoji manželku na fotkách.Začal jsem ji různě fotit a jelikož nikdy neskazila žádnou srandu tak se nechala fotit i nahá. Vystavoval jsem jí zprvu kde jinde než na amatérech a obeznámil jsem ji s tím .Hodně se zpočátku styděla,ale fotky které jsem tam měl dát si i sama schvalovala a zamítala které se jí nelíbili. Postupem času jsem ji začal bez jejího vědomí ukazovat na Imig.es a nyní na unsee .To už jsem měl dávno fantazie o tom,že ji uvidím s jiným.Navrhoval jsem,že se půjdeme mrknout alespoň na swingers, ale to razantně zamítla.Nevěděl jsem jak na to... Až teď nedávno(je to asi rok) jsem byl hospitalizován týden v nemocnici kde mi dávali každý den silné kapačky na bolesti atd. Psal jsem si s manželkou přes messenger co doma atd. Najednou jsem si uvědomil,že některé věci se snáze píší než druhému říkají do očí. Mno tak mě napadlo se jí ve večerních hodinách svěřovat pomalu s mou "úchylkou" Napřed si myslela,že mi dávají drogy a byla z toho vysmátá, a já si řekl,že když zareaguje špatně tak to opravdu svedu na ty kapačky,ale postupně jsem jí to opatrně po douškách podával,až jsem zmínil trojku a nejednou po dlouhém svěření se a úplném odhalení se rozkývala a svěřila se mi že kdysi dávno měla chuť zkusit jaké by to bylo jednou s jiným,jen prostě jednou v životě zkusit,aby věděla.No a to jsem už věděl,že je vyhráno a je na čem stavět.Trojka z toho vývinem situace zatím nebyla,ale již se setkala se dvěma,kteří bohužel nebyli nic moc,ale sex byl. Vždy si dá po nedobré zkušenosti dlouhou pauzu a po posledním setkání tvrdila,že to bylo naposled,ale už probírá vzkazy na amatérech,takže to bude asi do třetice a pak hotovo.Kdyby našla někoho fajn tak vím,že by se s ním scházela(bavili jsme se o tom) ale bohužel nikoho takového zatím nenašla a už tomu nevěří(má taky určité požadavky) Tak uvidíme jestli to bude po třetí a dost,zatím to tak vypadá.Záleží na tom na koho narazí...
nás těžko také přímo zaškatulkovat. Je to už hodně let co mě začalo bavit ukazovat svoji manželku na fotkách.Začal jsem ji různě fotit a jelikož nikdy neskazila žádnou srandu tak se nechala fotit i nahá. Vystavoval jsem jí zprvu kde jinde než na amatérech a obeznámil jsem ji s tím .Hodně se zpočátku styděla,ale fotky které jsem tam měl dát si i sama schvalovala a zamítala které se jí nelíbili. Postupem času jsem ji začal bez jejího vědomí ukazovat na Imig.es a nyní na unsee .To už jsem měl dávno fantazie o tom,že ji uvidím s jiným.Navrhoval jsem,že se půjdeme mrknout alespoň na swingers, ale to razantně zamítla.Nevěděl jsem jak na to... Až teď nedávno(je to asi rok) jsem byl hospitalizován týden v nemocnici kde mi dávali každý den silné kapačky na bolesti atd. Psal jsem si s manželkou přes messenger co doma atd. Najednou jsem si uvědomil,že některé věci se snáze píší než druhému říkají do očí. Mno tak mě napadlo se jí ve večerních hodinách svěřovat pomalu s mou "úchylkou" Napřed si myslela,že mi dávají drogy a byla z toho vysmátá, a já si řekl,že když zareaguje špatně tak to opravdu svedu na ty kapačky,ale postupně jsem jí to opatrně po douškách podával,až jsem zmínil trojku a nejednou po dlouhém svěření se a úplném odhalení se rozkývala a svěřila se mi že kdysi dávno měla chuť zkusit jaké by to bylo jednou s jiným,jen prostě jednou v životě zkusit,aby věděla.No a to jsem už věděl,že je vyhráno a je na čem stavět.Trojka z toho vývinem situace zatím nebyla,ale již se setkala se dvěma,kteří bohužel nebyli nic moc,ale sex byl. Vždy si dá po nedobré zkušenosti dlouhou pauzu a po posledním setkání tvrdila,že to bylo naposled,ale už probírá vzkazy na amatérech,takže to bude asi do třetice a pak hotovo.Kdyby našla někoho fajn tak vím,že by se s ním scházela(bavili jsme se o tom) ale bohužel nikoho takového zatím nenašla a už tomu nevěří(má taky určité požadavky) Tak uvidíme jestli to bude po třetí a dost,zatím to tak vypadá.Záleží na tom na koho narazí...
Jsem typický subdominantní melancholik
-
Jsem Jelen Cuck a moje zena je Listicka .... Pro nas je to koreni naseho sexu a vztahu ... Dlouho jsme jezdili na SW, ale je to spis sport a nas ted uz vic bavi mit i kamaradsky vztah ... Zena ma 2 stale milence a cca 8 virtualnich .. na pismenkovani
Ja Jelen Cuckold a Moje HtWf listicka
-
Ja momentalne zenaty. aktualna zena netusi o tom ze mam nieco take rad. S ex priatelkou sme chodili na swingers , bohuzial sa odtrhla z retaze a vztah to zabilo. preto si pri zene teraz davam pozor. neviem ci do toho ist znova.
-
U nás je to takovy divoký. Na začátku byl on silně dominantní a ja subina. Pak jsme si ty role střídaly a pak z něj vylezlo,že by rád abych si užívala všude jinde,než s nim. Před 4 roky jsem měla prvního milence. Od te doby jich bylo 4. Preferuji dlouhodobější "vztahy". Střídáme období klidu,kdy je odemceny a jedeme "normální" vztah a období,kdy mě chytá mlsna,on je zamceny,ja si užívám,ponižuji jej a provokuju. O všem ale ví a informuji ho. Přeposílám konverzace,posílám fotky ze schůzek. Je to o důvěře. Popravdě nečekala bych,ze se svoji povahou toto někdy budu praktikovat a budu se v tom vyzivat,ale uz bych přestat nedokázala.
-
U nás doma je to teď ve stavu, kdy jsem se partnerce po třech letech vztahu přiznal jak to mám a snažil jsem se jí to všechno vysvětlit. Ona věděla že v minulém vztahu jsme to takhle s manželkou praktikovali, ale nechápala to. Předčasně jsem ovdověl a se svojí současnou partnerkou jsem právě něco přes tři roky. Ze začátku to rezolutně odmítala, ale pak na to nějak přišla víc řeč. Partnerka je velmi majetnická a žárlivá a nikdy by nesnesla abych je měl jinou ženskou ale zároveň je v posteli trošku sobecká mrška nebo aspoň to umí občas být tak z ní vylezlo že ona by si to představit uměla vyspat se s jiným a já bych se na to díval. Našel jsem jí hodně článků na toto téma a jak to mají jinde z různých diskuzních fór. Udělali jsme si na amatérech galerku a představovali si že pokud by si vybrala někoho sympatického takže by jsme někde poseděli ona by si musela dát něco na kuráž a odbourání stresu a hezky by přede mnou flirtovalo A užila si takový to dobrodružství z toho očekávání co bude. Když by byly vzájemné sympatie s dotyčným Tak by jsme ho vzali na nějaké ubytování které by jsme měli už zamluvené a tam by si užila sexu s jiným chlapem a já bych se mohl pouze dívat ale nesměl bych do toho zasahovat. Jenže na amatérech bylo nabídek plno ale samý slibotechny a nebo zase příliš tlačili na pilu což taky nebylo dobrý tak na to teď trošku zanevřela a odložili jsme to s tím že zažít to chce ale až na to bude správný čas. Galerku jsme stáhli a chceme nafotit nějakou jinou a ani k tomu jsme se ještě nedostali. I tak věřím že to jednou dotáhneme a ona si užije hezký sex a já zase pohled na svojí milovanou ženskou jak si užívá s jiným chlapem a jak se jí líbí když do ní buší jinej kolík. Takže zatím asi tak.
-
Edit:rossi01 píše: ↑úte 12. bře 2024 11:29:01 ahoj,
Jak jde nyní vidět ve fóru "aktuální sexovací schůzky" vše se v dobré obrátilo a má nyní stálého milence. Sama se chce posouvat v tomto dál. Chytlo jí to, naplňuje jí to a dělá šťastnou.
Takže to bylo do třetice všeho dobrého

-
Každý jsme jiný a tím pádem i každý vztah je trochu jiný. Ale podle toho co píšeš máte velice dobře našlápnuto. Důležité je to, že ty už to máš v hlavě srovnáno a víš jak na to. Že na ženskou nesmíš tlačit jinak se sekne úplně a že jí musíš dát vždy dost času a prostoru vše "strávit".Honza1 píše: ↑ned 07. črc 2024 15:59:16 U nás doma je to teď ve stavu, kdy jsem se partnerce po třech letech vztahu přiznal jak to mám a snažil jsem se jí to všechno vysvětlit. Ona věděla že v minulém vztahu jsme to takhle s manželkou praktikovali, ale nechápala to. Předčasně jsem ovdověl a se svojí současnou partnerkou jsem právě něco přes tři roky. Ze začátku to rezolutně odmítala, ale pak na to nějak přišla víc řeč. Partnerka je velmi majetnická a žárlivá a nikdy by nesnesla abych je měl jinou ženskou ale zároveň je v posteli trošku sobecká mrška nebo aspoň to umí občas být tak z ní vylezlo že ona by si to představit uměla vyspat se s jiným a já bych se na to díval. Našel jsem jí hodně článků na toto téma a jak to mají jinde z různých diskuzních fór. Udělali jsme si na amatérech galerku a představovali si že pokud by si vybrala někoho sympatického takže by jsme někde poseděli ona by si musela dát něco na kuráž a odbourání stresu a hezky by přede mnou flirtovalo A užila si takový to dobrodružství z toho očekávání co bude. Když by byly vzájemné sympatie s dotyčným Tak by jsme ho vzali na nějaké ubytování které by jsme měli už zamluvené a tam by si užila sexu s jiným chlapem a já bych se mohl pouze dívat ale nesměl bych do toho zasahovat. Jenže na amatérech bylo nabídek plno ale samý slibotechny a nebo zase příliš tlačili na pilu což taky nebylo dobrý tak na to teď trošku zanevřela a odložili jsme to s tím že zažít to chce ale až na to bude správný čas. Galerku jsme stáhli a chceme nafotit nějakou jinou a ani k tomu jsme se ještě nedostali. I tak věřím že to jednou dotáhneme a ona si užije hezký sex a já zase pohled na svojí milovanou ženskou jak si užívá s jiným chlapem a jak se jí líbí když do ní buší jinej kolík. Takže zatím asi tak.
Je to přesně jak píšeš. Paradoxně nám do toho vlastně neustále házeli vidle jen dementi z amatérů. Jedni na to šli rychle (přijedu, vyhulíš mě v autě!) =řekl by mi někdo co by z toho měla?! A jiní byli jen snílci a pisálci se kterými si dlouze psala, oni slibovali, ale na schůzku nedošlo. Jeden už i jednou pro ní jakože poslal Bolt. Ona se chystala líčila a těšila a nic nepřijelo a borec přestal psát. To už opravdu ženu odradí a už se na to na dost dlouho vykašlala. Po nějaké době a to si prdel nedělám jí napsal jestli nenavážou kde skončili. Tolik k úrovni amatérů a to byl jen jeden příklad z mnoha různých případů. Opravdu to vypadalo že to nemá cenu. A trávit čas psaním si s dementy o kterých víš, že si z tebe dělají jen prdel už nechtěla. V životě jsou lepší věci. Takže největší problém byl v těch hovadech. Jednou, když byla vytočená do omezovače prohlásila: "Co je to dnes sakra za dobu když nedokáže přijet borec vyšukat ženskou?!" V tu chvíli sem si uvědomil, že má pravdu a že je to vše už asi definitivně v pekle a taky jsem už nevěděl jak dál. Mno naštěstí to dopadlo dobře.
U vás to určitě taky půjde, jen nespěchat a nechat ji v klidu ty borce rozdýchat, nebo jí nabídnout pomoc s přebíráním těch oslů. Ale to ti píšu jen to, co ty už dávno znáš a víš...
Přeji hodně štěstí, pevné nervy a vůli.
-
Díky a ano,jestli to přijít má,tak to přijde.rossi01 píše: ↑ned 07. črc 2024 20:07:23Každý jsme jiný a tím pádem i každý vztah je trochu jiný. Ale podle toho co píšeš máte velice dobře našlápnuto. Důležité je to, že ty už to máš v hlavě srovnáno a víš jak na to. Že na ženskou nesmíš tlačit jinak se sekne úplně a že jí musíš dát vždy dost času a prostoru vše "strávit".Honza1 píše: ↑ned 07. črc 2024 15:59:16 U nás doma je to teď ve stavu, kdy jsem se partnerce po třech letech vztahu přiznal jak to mám a snažil jsem se jí to všechno vysvětlit. Ona věděla že v minulém vztahu jsme to takhle s manželkou praktikovali, ale nechápala to. Předčasně jsem ovdověl a se svojí současnou partnerkou jsem právě něco přes tři roky. Ze začátku to rezolutně odmítala, ale pak na to nějak přišla víc řeč. Partnerka je velmi majetnická a žárlivá a nikdy by nesnesla abych je měl jinou ženskou ale zároveň je v posteli trošku sobecká mrška nebo aspoň to umí občas být tak z ní vylezlo že ona by si to představit uměla vyspat se s jiným a já bych se na to díval. Našel jsem jí hodně článků na toto téma a jak to mají jinde z různých diskuzních fór. Udělali jsme si na amatérech galerku a představovali si že pokud by si vybrala někoho sympatického takže by jsme někde poseděli ona by si musela dát něco na kuráž a odbourání stresu a hezky by přede mnou flirtovalo A užila si takový to dobrodružství z toho očekávání co bude. Když by byly vzájemné sympatie s dotyčným Tak by jsme ho vzali na nějaké ubytování které by jsme měli už zamluvené a tam by si užila sexu s jiným chlapem a já bych se mohl pouze dívat ale nesměl bych do toho zasahovat. Jenže na amatérech bylo nabídek plno ale samý slibotechny a nebo zase příliš tlačili na pilu což taky nebylo dobrý tak na to teď trošku zanevřela a odložili jsme to s tím že zažít to chce ale až na to bude správný čas. Galerku jsme stáhli a chceme nafotit nějakou jinou a ani k tomu jsme se ještě nedostali. I tak věřím že to jednou dotáhneme a ona si užije hezký sex a já zase pohled na svojí milovanou ženskou jak si užívá s jiným chlapem a jak se jí líbí když do ní buší jinej kolík. Takže zatím asi tak.
Je to přesně jak píšeš. Paradoxně nám do toho vlastně neustále házeli vidle jen dementi z amatérů. Jedni na to šli rychle (přijedu, vyhulíš mě v autě!) =řekl by mi někdo co by z toho měla?! A jiní byli jen snílci a pisálci se kterými si dlouze psala, oni slibovali, ale na schůzku nedošlo. Jeden už i jednou pro ní jakože poslal Bolt. Ona se chystala líčila a těšila a nic nepřijelo a borec přestal psát. To už opravdu ženu odradí a už se na to na dost dlouho vykašlala. Po nějaké době a to si prdel nedělám jí napsal jestli nenavážou kde skončili. Tolik k úrovni amatérů a to byl jen jeden příklad z mnoha různých případů. Opravdu to vypadalo že to nemá cenu. A trávit čas psaním si s dementy o kterých víš, že si z tebe dělají jen prdel už nechtěla. V životě jsou lepší věci. Takže největší problém byl v těch hovadech. Jednou, když byla vytočená do omezovače prohlásila: "Co je to dnes sakra za dobu když nedokáže přijet borec vyšukat ženskou?!" V tu chvíli sem si uvědomil, že má pravdu a že je to vše už asi definitivně v pekle a taky jsem už nevěděl jak dál. Mno naštěstí to dopadlo dobře.
U vás to určitě taky půjde, jen nespěchat a nechat ji v klidu ty borce rozdýchat, nebo jí nabídnout pomoc s přebíráním těch oslů. Ale to ti píšu jen to, co ty už dávno znáš a víš...
Přeji hodně štěstí, pevné nervy a vůli.![]()