Cuckold

Diskuze a jiné na téma Cuckolding a Kandaulismus
Pravidla fóra
Používejte prosím již existující témata, nové vytvářejte až po důkladném zvažení, ať si to tu nezaplevelíme
Odpovědět
Leonskennedy

Cuckold

Příspěvek od Leonskennedy »

Jsem cuckoild když má přítelkyně šoustá jinde mě se to nelíbí vim o tom,ale trpím to?
Elberet

Re: Cuckold

Příspěvek od Elberet »

Leonskennedy píše: stř 10. črc 2024 9:18:31 Jsem cuckoild když má přítelkyně šoustá jinde mě se to nelíbí vim o tom,ale trpím to?
Jestli se ti to nelíbí a nic z toho nemáš, tak jsi normální paroháč. Jestli ti z toho ale tvrdne péro, nebo si ho dokonce občas musíš kvůli tomu vyhonit, tak máš štěstí, že máš takovou ženu.
Honza1

Příspěvek od Honza1 »

Leonskennedy píše: stř 10. črc 2024 9:18:31 Jsem cuckoild když má přítelkyně šoustá jinde mě se to nelíbí vim o tom,ale trpím to?
A necítíš z toho aspoň někdy vzrušení,nebo když jsi v ní,nevzrušuje tě představa,že zrovna tak v ní jezdí i jinej vocas a možná do ní i stříká???
rossi01

Příspěvek od rossi01 »

Tvoje přítelkyně o tom ví, že to o ní víš?
Pokud o tom ví, možná z tebe chce mít cuckolda(ale ta pravděpodobnost je malá pokud ti nic neřekla ani nenaznačila).
Ale tak jako tak=pokud jste se na tomto nedohodli, dělá to tajně za tvými zády a ty z toho máš jen negativní pocity a nechceš aby se toto dělo, tak je to bohužel samozřejmě jen prachsprostá nevěra jak už tu bylo řečeno. Je mi líto.
Jsem typický subdominantní melancholik
Mike BNWO

Příspěvek od Mike BNWO »

Ahojte. Hľadám reálny pár ktorý má záujem o bbc cucklod. Ubytovanie, cestu hradím. Všetko seriózne a diskrétne! Viac info v DM. Ďakujem Martin
Odpovědět