Cuckold
Pravidla fóra
Používejte prosím již existující témata, nové vytvářejte až po důkladném zvažení, ať si to tu nezaplevelíme
Používejte prosím již existující témata, nové vytvářejte až po důkladném zvažení, ať si to tu nezaplevelíme
-
Cuckold
Jsem cuckoild když má přítelkyně šoustá jinde mě se to nelíbí vim o tom,ale trpím to?
-
Re: Cuckold
Jestli se ti to nelíbí a nic z toho nemáš, tak jsi normální paroháč. Jestli ti z toho ale tvrdne péro, nebo si ho dokonce občas musíš kvůli tomu vyhonit, tak máš štěstí, že máš takovou ženu.Leonskennedy píše: ↑stř 10. črc 2024 9:18:31 Jsem cuckoild když má přítelkyně šoustá jinde mě se to nelíbí vim o tom,ale trpím to?
-
A necítíš z toho aspoň někdy vzrušení,nebo když jsi v ní,nevzrušuje tě představa,že zrovna tak v ní jezdí i jinej vocas a možná do ní i stříká???Leonskennedy píše: ↑stř 10. črc 2024 9:18:31 Jsem cuckoild když má přítelkyně šoustá jinde mě se to nelíbí vim o tom,ale trpím to?
-
Tvoje přítelkyně o tom ví, že to o ní víš?Leonskennedy píše: ↑stř 10. črc 2024 9:18:31 Jsem cuckoild když má přítelkyně šoustá jinde mě se to nelíbí vim o tom,ale trpím to?
Pokud o tom ví, možná z tebe chce mít cuckolda(ale ta pravděpodobnost je malá pokud ti nic neřekla ani nenaznačila).
Ale tak jako tak=pokud jste se na tomto nedohodli, dělá to tajně za tvými zády a ty z toho máš jen negativní pocity a nechceš aby se toto dělo, tak je to bohužel samozřejmě jen prachsprostá nevěra jak už tu bylo řečeno. Je mi líto.
Jsem typický subdominantní melancholik
-
Ahojte. Hľadám reálny pár ktorý má záujem o bbc cucklod. Ubytovanie, cestu hradím. Všetko seriózne a diskrétne! Viac info v DM. Ďakujem Martin