Aktuální sexovací schůzky

Diskuze a jiné na téma Cuckolding a Kandaulismus
Pravidla fóra
Používejte prosím již existující témata, nové vytvářejte až po důkladném zvažení, ať si to tu nezaplevelíme
rossi01

Re: Aktuální sexovací schůzky

Příspěvek od rossi01 »

Tak už si pro ní přijel
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jsem typický subdominantní melancholik
rossi01

Příspěvek od rossi01 »

Mno byl to neuvěřitelný fofr.
Musel bohužel hodně spěchat domů. Zajeli kousíček od nás na lesní cestu. Tam byla prý ona na něm v autě atd. Pak ještě nějak zezadu mezi dvěma a tak různě. Držel ji při tom za vlasy. Byla spokojená. Znají se a jsou slazení a živočišní. Manželka říká, že je sama překvapená ale pro ní on je jako by se znali už několik let. Ptal jsem se jí jestli jí někdo z cesty nezahlídnul(přece jen řádili kousek od našeho domu a našich sousedů atd.) prý vůbec neví a bylo jí to v té chvíli úplně jedno. Samozřejmě mi zase všechno popíše do detailu jako vždy. Jen ještě nebyla příležitost. Přišla rozhicovaná jako blázen.On má v autě klimu, ale nějakou dobu to dělali i mezi dveřma. Já bych v tom hicu měl dávno infarkt :lol: Tentokrát mi dala vědět předem, že žádné fotky ani video nebude jelikož to bude v autě a to není pro záznam vhodné a bylo by to hodně rušivé. Vynahradí mi to zase až budou spolu přes noc v hotelu odkud už mám nějaké ty moc hezké videa.
Takže zatím tak...
Honza1

Příspěvek od Honza1 »

rossi01 píše: úte 16. črc 2024 21:12:15 Mno byl to neuvěřitelný fofr.
Musel bohužel hodně spěchat domů. Zajeli kousíček od nás na lesní cestu. Tam byla prý ona na něm v autě atd. Pak ještě nějak zezadu mezi dvěma a tak různě. Držel ji při tom za vlasy. Byla spokojená. Znají se a jsou slazení a živočišní. Manželka říká, že je sama překvapená ale pro ní on je jako by se znali už několik let. Ptal jsem se jí jestli jí někdo z cesty nezahlídnul(přece jen řádili kousek od našeho domu a našich sousedů atd.) prý vůbec neví a bylo jí to v té chvíli úplně jedno. Samozřejmě mi zase všechno popíše do detailu jako vždy. Jen ještě nebyla příležitost. Přišla rozhicovaná jako blázen.On má v autě klimu, ale nějakou dobu to dělali i mezi dveřma. Já bych v tom hicu měl dávno infarkt :lol: Tentokrát mi dala vědět předem, že žádné fotky ani video nebude jelikož to bude v autě a to není pro záznam vhodné a bylo by to hodně rušivé. Vynahradí mi to zase až budou spolu přes noc v hotelu odkud už mám nějaké ty moc hezké videa.
Takže zatím tak...
No ta tvoje je teda pěkný číslo😛👍
rossi01

Příspěvek od rossi01 »

Tak pro ženušku si zase před hodinkou přijel její stálý milenec a jeli zase na hotýlek.
Začínají se stýkat docela často, ať už přes den jen na rychlovku v autě, nebo přes noc na hotel.
Ani nevím jestli má ještě smysl psát tyto reporty.
Je to většinou stejné nebo podobné hlášení a myslím, že to zde již není přínosné a ničím nové
pollock2

Příspěvek od pollock2 »

určitě je to přínosné.. máš i nějaké fotky od milence, které by jsi mohl přidat? ;)
rossi01

Příspěvek od rossi01 »

pollock2 píše: pon 09. zář 2024 9:54:35 určitě je to přínosné.. máš i nějaké fotky od milence, které by jsi mohl přidat? ;)
Ahoj.

Její milenec mi posílá jen videa. Fotky spolu nefotí.
pollock2

Příspěvek od pollock2 »

rossi01 píše: pon 09. zář 2024 14:21:32
pollock2 píše: pon 09. zář 2024 9:54:35 určitě je to přínosné.. máš i nějaké fotky od milence, které by jsi mohl přidat? ;)
Ahoj.

musí být dost vzrušující a určitě lepší než fotky... video by jsi asi nepostnul a nebo nějaký printscrean z videa? ;)
rossi01

Příspěvek od rossi01 »

pollock2 píše: pon 09. zář 2024 15:56:26
Ahoj.

musí být dost vzrušující a určitě lepší než fotky... video by jsi asi nepostnul a nebo nějaký printscrean z videa? ;)
Tak tedy jedna z videa
pollock2

Příspěvek od pollock2 »

rossi01 píše: pon 09. zář 2024 21:42:15

Ahoj.

Tak tedy jedna z videa
Obrázek
super!!! mas skvelou manzelku... vidím, ze jedete naostro...
rossi01

Příspěvek od rossi01 »

pollock2 píše: pon 09. zář 2024 22:25:11
rossi01 píše: pon 09. zář 2024 21:42:15

Tak tedy jedna z videa
Obrázek
super!!! mas skvelou manzelku... vidím, ze jedete naostro...
Ona nikdy nesnesla kondom.I proto má stálého milence, aby alespoň tak chránila své zdraví
Odpovědět