Po delší cuckold pauze se možná rýsuje možnost reálného setkání manželky s jiným mužem.
Z minulosti máme už nějaké zkušenosti, ale moc toho bohužel není a velká většina skončila fiaakem, po kterém se manželce podobné hrátky vždy akorát zhnusily. Do toho má už několik let virtuálního milence přes telefon, který se vyhýbá reálné schůzce.
Nyní ovšem možná svítá na lepší časy. Právě je na školení s kolegy z jiných částí ČR. pás cudnosti jsme bohužel před odjezdem nedali. Někteří se na minulém školení už pokoušeli o bližší seznámení a asi o sex, ale vzhledem k množství alkoholu na straně kolegů se manželce tenkrát opravdu nechtělo. Tak uvidíme, zda se budou tentokrát co k čemu, nebo zda to jsou jen psi, co štěkají, ale nekoušou. Sexuálních narážek mají prý dost.
(Elberet) Jak to máme
Pravidla fóra
nové téma zakládejte až po důkladném zvážení, ať si to tu nezaplevelíme
nové téma zakládejte až po důkladném zvážení, ať si to tu nezaplevelíme
-
Re: (Elberet) Jak to máme
To zní dost zajímavě. Určitě dej vědět jak se to vyvíjí a jak to dopadlo 
Jsem typický subdominantní melancholik
-
-
Tak to je vážně velká škoda. Vypadalo to víc než nadějně. Snad tedy příště. Mrzí mě to i za tebe
Jsem typický subdominantní melancholik
-
Možná z toho něco bude. Po několika měsících si začali psát vedle firemních mailů i přes telefon.rossi01 píše: ↑stř 18. zář 2024 21:41:55Tak to je vážně velká škoda. Vypadalo to víc než nadějně. Snad tedy příště. Mrzí mě to i za tebe