Aktuální sexovací schůzky

Diskuze a jiné na téma Cuckolding a Kandaulismus
Pravidla fóra
Používejte prosím již existující témata, nové vytvářejte až po důkladném zvažení, ať si to tu nezaplevelíme
pollock2

Re: Aktuální sexovací schůzky

Příspěvek od pollock2 »

rossi01 píše: úte 10. zář 2024 22:35:10
pollock2 píše: pon 09. zář 2024 22:25:11
rossi01 píše: pon 09. zář 2024 21:42:15

Tak tedy jedna z videa
Obrázek
super!!! mas skvelou manzelku... vidím, ze jedete naostro...
Ona nikdy nesnesla kondom.I proto má stálého milence, aby alespoň tak chránila své zdraví
a má pravdu pokud má stáleho.. už jste byli spolu ve třech na akci? či je manželka prozatím zdrženlivá?
rossi01

Příspěvek od rossi01 »

pollock2 píše: stř 11. zář 2024 20:51:36
rossi01 píše: úte 10. zář 2024 22:35:10
pollock2 píše: pon 09. zář 2024 22:25:11

super!!! mas skvelou manzelku... vidím, ze jedete naostro...
Ona nikdy nesnesla kondom.I proto má stálého milence, aby alespoň tak chránila své zdraví
a má pravdu pokud má stáleho.. už jste byli spolu ve třech na akci? či je manželka prozatím zdrženlivá?
To jsme zatím neřešili, ale není to vyloučené
Jsem typický subdominantní melancholik
rossi01

Příspěvek od rossi01 »

Tak po delší době kdy jsem nepsal, na naléhání některých členů podávám raport.
Včera si pro ní přijel autem a jeli do nedalekého lesíka. Probíhalo to celé v autě. A přišla rozcuchaná, červená v obličeji již bez make-upu, usměvavá a naprosto spokojená.
Než jela, stihl jsem ji vyfotit
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
rossi01

Příspěvek od rossi01 »

Tak teď si pro ni právě přijel. Pojedou prý do hotýlku.
trogar

Příspěvek od trogar »

Parádní vlákno. Jak vám to pokračuje ? Maš doma úžasnou paní
rossi01

Příspěvek od rossi01 »

Mno teď jsou domluveni asi na měsíc dopředu(mají termíny schůzek). Ja budu vždy hlídat doma malou a občas od něj dostanu nějaká videa co spolu nahrají. Stále jsem teď zamčený, ale i přes to že manželka semnou nechce mít sex, tak po jejich poslední schůzce za mnou ten den přišla abych ji po jejich sexu vylízal. Což jsem moc rád udělal kór po tak dlouhé době co jsem s ní neměl žádný intimní styk, nechala mě při tom i potom stále zamčeného ale bylo to i tak úžasné, že mě nechala ji alespoň lízat, ohromě jsem si to užil a ona podle mě snad taky.
Joly

Příspěvek od Joly »

Jsem tady nový, ale snad to sem patri. Jsem muž 34), který hledá pár nebo muže, jenž by sdílel video své ženy, případně záznam jejich společného intimního zážitku. Diskrétnost a vzájemný respekt jsou samozřejmostí. Pokud tě láká představa sdílení takových momentů, ozvi se. Pokud tě vzrušuje jen pomyšlení, jak mi tvrdne pták u fotek nebo videí s tvojí ženou, tak mi je pošli. Uz jen ta myšlenka mi škube ptákem. Pokud se domluvíme, můžu i dojet a ošukat ti ji před tebou.
Do budoucna zvažuji wifeswap - ja ti ošukám tvoji a ty mne moji ženušku.
trogar

Příspěvek od trogar »

rossi01 píše: ned 03. lis 2024 21:23:07 Mno teď jsou domluveni asi na měsíc dopředu(mají termíny schůzek). Ja budu vždy hlídat doma malou a občas od něj dostanu nějaká videa co spolu nahrají. Stále jsem teď zamčený, ale i přes to že manželka semnou nechce mít sex, tak po jejich poslední schůzce za mnou ten den přišla abych ji po jejich sexu vylízal. Což jsem moc rád udělal kór po tak dlouhé době co jsem s ní neměl žádný intimní styk, nechala mě při tom i potom stále zamčeného ale bylo to i tak úžasné, že mě nechala ji alespoň lízat, ohromě jsem si to užil a ona podle mě snad taky.
Ahoj. Je to super. Nepřidal bys další Print screen z videa ? Je to úžasné. Dekuji
rossi01

Příspěvek od rossi01 »

Tak právě si spolu dali zase dostaveníčko a jeli spolu na hotýlek.
Dnes si zkoušela předemnou různé věci a chtěla abych jí řekl co z toho si má na schůzku obléct (hlavně tedy spodní prádlo).
Co zvítězilo jsem stihl vyfotit.
Svoboda

Příspěvek od Svoboda »

rossi01 píše: stř 13. lis 2024 11:13:53 Tak právě si spolu dali zase dostaveníčko a jeli spolu na hotýlek.
Dnes si zkoušela předemnou různé věci a chtěla abych jí řekl co z toho si má na schůzku obléct (hlavně tedy spodní prádlo).
Co zvítězilo jsem stihl vyfotit.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Máš vážně nádhernou ženu a je krásný že jí rád půjčíš a od ní že ti vše ukáže na videu. Úžasný jen tak dál.
Odpovědět