Ahoj, krasna fotka, tehotne jsou sexy, libi se mi.
Seznamka Reálná (osobko)
Pravidla fóra
Pro všechny co chtějí odpovídat na seznanku,nebo inzerci platí,že na inzeráty a seznamku se odpovídá jen konkrétním uživatelům pomocí soukromých zpráv a ne do fóra.Ať si to tu nezaplevelíme
Pro všechny co chtějí odpovídat na seznanku,nebo inzerci platí,že na inzeráty a seznamku se odpovídá jen konkrétním uživatelům pomocí soukromých zpráv a ne do fóra.Ať si to tu nezaplevelíme

-
-
Re: Seznamka Reálná (osobko)
Par ze Zlina co hleda divaka ? Ja 29, sport postava.
-
Dobrý večer.
Jsem vysoký bull. Rád bych zašel na rande s Vaší atraktivní, nepromiskuitní, sportující ženou.
Informace o mně:
- věk 30 let
- z okolí Brna
- diskrétní, zdravý (preferuji sex s kondomem; v případě důvěry bychom mohli později bez, spíš to nechci riskovat, mám přítelkyni)
- s VŠ
- M20cm, výdrž spíš menší, haha.
- Myslím to vážně, jestli dojde až na sex netuším.
- sportuji - tedy jsem vysoké a štíhlé postavy
První rande bych si představoval tak, že se potkám s Vaší manželkou, prohodíme pár slov a půjdeme buď na kávu, nebo do wellness do sauny, kterou mám rád. Asi chápu, že s cizími lidmi se nechodí do sauny, tak spíš to kafe, wellness můžem dát později, pokud bude chtít.
Měla by být štíhlá a atraktivní, může být mladší, nebo i starší, než já.
Je pro mně důležité, aby nebyla promiskuitní, nebo používala kondom. Rozhodně ji nebudu svazovat, ale pokud spí s jinými, pak půjdu jen s ochranou.
Nechtěl bych, aby došlo k neplánovanému těhotenství, pokud to chcete riskovat, pak jedině, když se o případné dítě postaráte, máte stabilní vztah a oba o tom víte a souhlasíte s tím.
To jsou moje pravidla.
Jsem empatický a ohleduplný, nebudu dělat nic, co se jí nelíbilo. Samozřejmě má Vaše manželka právo si mně vybrat a také odmítnout. Nebojím se, šance hraje ve můj prospěch, tedy sázím na to, že ji budu přitahovat, a že se jí tento románek vyplatí.
I když bych toto neměl předpokládat. 
Mějte se fajn.

Informace o mně:
- věk 30 let
- z okolí Brna
- diskrétní, zdravý (preferuji sex s kondomem; v případě důvěry bychom mohli později bez, spíš to nechci riskovat, mám přítelkyni)
- s VŠ
- M20cm, výdrž spíš menší, haha.
- Myslím to vážně, jestli dojde až na sex netuším.

- sportuji - tedy jsem vysoké a štíhlé postavy
První rande bych si představoval tak, že se potkám s Vaší manželkou, prohodíme pár slov a půjdeme buď na kávu, nebo do wellness do sauny, kterou mám rád. Asi chápu, že s cizími lidmi se nechodí do sauny, tak spíš to kafe, wellness můžem dát později, pokud bude chtít.

Měla by být štíhlá a atraktivní, může být mladší, nebo i starší, než já.
Je pro mně důležité, aby nebyla promiskuitní, nebo používala kondom. Rozhodně ji nebudu svazovat, ale pokud spí s jinými, pak půjdu jen s ochranou.
Nechtěl bych, aby došlo k neplánovanému těhotenství, pokud to chcete riskovat, pak jedině, když se o případné dítě postaráte, máte stabilní vztah a oba o tom víte a souhlasíte s tím.
To jsou moje pravidla.
Jsem empatický a ohleduplný, nebudu dělat nic, co se jí nelíbilo. Samozřejmě má Vaše manželka právo si mně vybrat a také odmítnout. Nebojím se, šance hraje ve můj prospěch, tedy sázím na to, že ji budu přitahovat, a že se jí tento románek vyplatí.

Mějte se fajn.
-
Najde se nějaký pár z moravskoslezského kraje který hledá pro ženu zajíčka? Je mi 19
-
Ahoj jsem cuckold a rád bych se seznámil tímto způsobem se ženou nebo párem kteří by mě chtěli. Nejlépe vysočina ale nebráním se přestěhování.
-
Moje má vždycky zájem...alfayoung1 píše: ↑čtv 07. bře 2024 20:00:43 ahoj, kdo si nechá šukat partnerku od mladého s masivním pérem a hrubým žaludem který extrémně stříká a mrdá??
-
Je tady někdo z Břeclavska?
-
Moje baculka 40 let, Vyškovsko. Hledám pro ni mladého.