Aktuální sexovací schůzky
Pravidla fóra
Používejte prosím již existující témata, nové vytvářejte až po důkladném zvažení, ať si to tu nezaplevelíme
Používejte prosím již existující témata, nové vytvářejte až po důkladném zvažení, ať si to tu nezaplevelíme
-
Re: Aktuální sexovací schůzky
Tak už si pro ní přijel
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jsem typický subdominantní melancholik
-
Mno byl to neuvěřitelný fofr.
Musel bohužel hodně spěchat domů. Zajeli kousíček od nás na lesní cestu. Tam byla prý ona na něm v autě atd. Pak ještě nějak zezadu mezi dvěma a tak různě. Držel ji při tom za vlasy. Byla spokojená. Znají se a jsou slazení a živočišní. Manželka říká, že je sama překvapená ale pro ní on je jako by se znali už několik let. Ptal jsem se jí jestli jí někdo z cesty nezahlídnul(přece jen řádili kousek od našeho domu a našich sousedů atd.) prý vůbec neví a bylo jí to v té chvíli úplně jedno. Samozřejmě mi zase všechno popíše do detailu jako vždy. Jen ještě nebyla příležitost. Přišla rozhicovaná jako blázen.On má v autě klimu, ale nějakou dobu to dělali i mezi dveřma. Já bych v tom hicu měl dávno infarkt
Tentokrát mi dala vědět předem, že žádné fotky ani video nebude jelikož to bude v autě a to není pro záznam vhodné a bylo by to hodně rušivé. Vynahradí mi to zase až budou spolu přes noc v hotelu odkud už mám nějaké ty moc hezké videa.
Takže zatím tak...
Musel bohužel hodně spěchat domů. Zajeli kousíček od nás na lesní cestu. Tam byla prý ona na něm v autě atd. Pak ještě nějak zezadu mezi dvěma a tak různě. Držel ji při tom za vlasy. Byla spokojená. Znají se a jsou slazení a živočišní. Manželka říká, že je sama překvapená ale pro ní on je jako by se znali už několik let. Ptal jsem se jí jestli jí někdo z cesty nezahlídnul(přece jen řádili kousek od našeho domu a našich sousedů atd.) prý vůbec neví a bylo jí to v té chvíli úplně jedno. Samozřejmě mi zase všechno popíše do detailu jako vždy. Jen ještě nebyla příležitost. Přišla rozhicovaná jako blázen.On má v autě klimu, ale nějakou dobu to dělali i mezi dveřma. Já bych v tom hicu měl dávno infarkt

Takže zatím tak...
-
No ta tvoje je teda pěkný číslorossi01 píše: ↑úte 16. črc 2024 21:12:15 Mno byl to neuvěřitelný fofr.
Musel bohužel hodně spěchat domů. Zajeli kousíček od nás na lesní cestu. Tam byla prý ona na něm v autě atd. Pak ještě nějak zezadu mezi dvěma a tak různě. Držel ji při tom za vlasy. Byla spokojená. Znají se a jsou slazení a živočišní. Manželka říká, že je sama překvapená ale pro ní on je jako by se znali už několik let. Ptal jsem se jí jestli jí někdo z cesty nezahlídnul(přece jen řádili kousek od našeho domu a našich sousedů atd.) prý vůbec neví a bylo jí to v té chvíli úplně jedno. Samozřejmě mi zase všechno popíše do detailu jako vždy. Jen ještě nebyla příležitost. Přišla rozhicovaná jako blázen.On má v autě klimu, ale nějakou dobu to dělali i mezi dveřma. Já bych v tom hicu měl dávno infarktTentokrát mi dala vědět předem, že žádné fotky ani video nebude jelikož to bude v autě a to není pro záznam vhodné a bylo by to hodně rušivé. Vynahradí mi to zase až budou spolu přes noc v hotelu odkud už mám nějaké ty moc hezké videa.
Takže zatím tak...
-
Tak pro ženušku si zase před hodinkou přijel její stálý milenec a jeli zase na hotýlek.
Začínají se stýkat docela často, ať už přes den jen na rychlovku v autě, nebo přes noc na hotel.
Ani nevím jestli má ještě smysl psát tyto reporty.
Je to většinou stejné nebo podobné hlášení a myslím, že to zde již není přínosné a ničím nové
Začínají se stýkat docela často, ať už přes den jen na rychlovku v autě, nebo přes noc na hotel.
Ani nevím jestli má ještě smysl psát tyto reporty.
Je to většinou stejné nebo podobné hlášení a myslím, že to zde již není přínosné a ničím nové
-
určitě je to přínosné.. máš i nějaké fotky od milence, které by jsi mohl přidat? 

-
Ahoj.
Její milenec mi posílá jen videa. Fotky spolu nefotí.
-
musí být dost vzrušující a určitě lepší než fotky... video by jsi asi nepostnul a nebo nějaký printscrean z videa?

-
Tak tedy jedna z videa
-
-
Ona nikdy nesnesla kondom.I proto má stálého milence, aby alespoň tak chránila své zdraví